Bye bye 2017

Der har været stille her inde i lidt tid. 2017 har været et laaangt år og jeg glæder mig virkelig til 2018 og til forhåbentlig næste år at kunne sige at det har været et skønt år!

2017 var året hvor jeg afsluttede min uddannelse som multimediedesigner og det var derfor også året hvor jeg startede fuldtidsjob. Det har været det år hvor jeg har rejst mindst og hvor jeg har haft alt for lidt tid til familie og venner. Meeen det kræver tid at nå dertil hvor man gerne vil være, og ja jeg glæder mig til 2018 hvor der sker en masse nye ting!

Det gode ved i år er at når jeg kigger tilbage så er der (næsten) ikke nogle outfits jeg fortryder eller billeder hvor jeg tænker what was she doing… Jeg har derimod investeret i lidt bedre ting, som min Louis Vuitton taske og mine Isabel Marant bukser, begge ting som jeg vil bruge til de er slidt op! Mit yndlings outfit er nok dette og det her med den lækre med blomstrede nederdel som i var pænt begejstret for!

Jeg bruger årets sidste dag på at gå en lang tur og ligge med Sebastian og se Peaky Blinders inden vi på et tidspunkt begge skal gøre os klar og i aften skal feste os ind i 2018! I må have et godt nytår og tusind tak for at følge med her inde :*

It have been quiet in here for a couple of days now.. 2017 have been a long year and I can honestly say that I’m looking forward to 2018.

2017 was the year that I ended my education as a multimediadesigner and therefor also the year that I started working full time. It have been the year that I’ve travelled the least and had the least free time, but it takes time to end up where you want to be, and hey a new year is right around the corner!

Something good about this year is when I look back I really love most of my outfit pictures! Let’s keep it that way! Today I’m spending my day inside with Sebastian before we in a couple of hours need to get ready and celebrate the new year! Happy new year and thank you so much for following!

2 Comments

 1. January 1 2018 / 9:06 pm

  Bliver altid en smule misundelig over isabel marant x hm bukserne, de er så pæne. Måske man skulle indlede en ebay/ts jagt og prøve at finde dem! 😉

  • Hrefna
   Author
   January 2 2018 / 7:42 pm

   Jeg er simpelthen også så glad for dem! Synes du skal gå i gang med jagten :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *