Inspiration #8

Det er et nyt år og en ny tid og selvom jeg ikke vil være helt klichefyldt så er jeg altid fyldt med energi og motivation i Januar. Som om at jeg efter en juletid med ferie og masser af mad har lyst til at gøre mit aller bedste i alle henseende. Lige nu har jeg lyst til at arbejde helt vildt med bloggen, bruge dagene på at tegne og være kreativ og ja så har jeg faktisk også enorm motivation til at træne (yes yes kliche, I know). Det er dog ret dejligt når man har det sådan her og selvom det sikkert forsvinder i løbet af måneden er det ret dejligt lige nu til at have lyst til at stå tidligt op for at sidde og arbejde ekstra og tænke på hvor godt et år 2018 bliver :*

It’s a new year and a new time, and even though I don’t want be all cliché, I always feel great i January and is filled with motivation. December with the holidays and all the food always get me in that mood where I want to change stuff and do my best in everything. Right now I want to blog og draw all day, be creative and work with everything I love.. Yes yes very cliché, I know! But hey it’s pretty nice to feel this way and have the energy to get up early and work extra and feel like this year is going to be great! The feeling might fade away but right now I want to work and make sure this year is going to be the best :*

2 Comments

  • Hrefna
   Author
   January 3 2018 / 6:18 am

   Ihh hvor er du sød! tusind tak for at følge med! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *