LIFE LATELY

2018 er i fuld gang og selvom den første uge næsten er gået så føler jeg ikke rigtig jeg er kommet i gang med alt det jeg vil. Jeg er nok ramt af lidt post jul/ferie depression! Det er lidt ekstra hårdt lige nu at stå op og arbejde hver dag og det hjælper ikke at det er mørkt når jeg går ud af døren om morgenen og mørkt igen når jeg tager hjem. Jeg prøver at tilføje en masse lækre ting i hverdagen for at få Januar til at virke lidt bedre, deriblandt to-go kaffe om morgenen, udsalgsshopping og nye magasiner.

Weekenden bliver brugt på (mere) arbejde men heldigvis kan det ordnes hjemmefra, så jeg vil nu vende tilbage til min sofa og min disney film (Aristocats) I må have en god lørdag :*

2018 has started and even though the first week is almost over I feel like I haven’t done anything. I guess I have a bit of post christmas vacation depression! It’s way to tough to get up these mornings and it doesn’t help that it’s dark when I get up and dark when I go home again. I try to add a bunch of extra nice stuff to my days to make it a bit better, like to-go coffee in the morning, sale shopping and new magazines, and it actually helps.

This weekend I’m spending working (some more) but fortunately I can do it from home! Have a nice Saturday :*

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *