Bedste udsalgs fund

Januar udsalget er i fuld gang, og ligesom alle andre er jeg altid på udkig efter de bedste fund! Jeg er egentlig lidt imod Januar udsalget fordi jeg nemt synes man ender med at købe ting man ikke har brug for eller ikke normalt ville købe! Jeg tænker derfor meget over at det jeg køber skal være noget som i forvejen var noget jeg har ville have eller noget klassisk som altid fungerer! Alle ovenstående ting er jeg komplet forelsket i og ville jeg elske at tilføje til min garderobe.

The January sale has begun, and like everybody else I’m always looking for the best scoop! I actually don’t like sales that much since I often end up buying stuff that I usually wouldn’t buy. I therefore care a lot about what I buy and want to make sure that it’s something classic that will last for a long time. All of the above would fit perfectly in my wardrobe!

Toteme pearl shirt // Anne Vest pants // Notes du Nord white shirt // Givenchy shoes // By Malene Birger iphone cover // Selected Femme knit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *