Black and White moment

Onsdag aften og jeg bruger i dette øjeblik min tid på at se Klokkeren fra Notre Dame mens jeg drikker the og kigger Instagram på min telefon.. Jeg har netop lagt telefonen fra mig for endelig at dele disse billeder! Søndag trodsede Natalie og jeg nemlig kulden og smuttede på Bakken hvor vi tog nogle anderledes outfit billeder end normalt. Jeg er vild med resultatet med den tomme forlystelsespark som baggrund og mig som prøver at se cool ud foran heste og rutsjebaner! Jeg bruger normalt ikke sort-hvid billeder så meget men synes simpelthen det passede så godt til den her billede stil!

Jeg vil vende tilbage til min film, som instant giver mig lyst til at pakke kufferten og rejse til Paris! God onsdag :*

I’m currently sitting perfectly still on my couch, watching the hunchback of notre dame with a cup of tea at my side whilst browsing Instagram on my phone, pretty good wednesday night if you ask me! But hey I just wanted to show you these very cool pictures that Natalie and I shot this Sunday. The background is a closed danish amusement park, and I really love the feeling these pictures have! I usually don’t edit my pictures in black and white but I actually love it in this setting!

I’ll return to my movie now, have a nice wednesday night :*

H&M coat // Givenchy t-shirt // Isabel Marant pour H&M pants // Adidas Stan Smith sneakers

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *