MY WEEKEND

Så det søndag og tid til at tage på arbejde igen igen, i morgen. Er jeg klar til det? Hmm ikke helt nej! Jeg har nemlig brugt min weekend i sommerhus med Sebastian og det har simpelthen været så rart! 2 dage med fuld afslapning hvor vi ikke har lavet andet end at se en masse film, gå tur på stranden og lave god mad! Sådan nogle dage kunne jeg godt bruge nogle flere af i en stresset hverdag!

It’s Sunday which mean I’m going back to work tomorrow. Am I ready? Noo… I could really use some more weekend! This weekend was spend in my parents vacation house near the beach, and I haven’t been doing anything other than watching movies and taking long walks on the beach. I should have weekends like this more often, it’s quite needed in a stressed everyday life!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *