Gucci Gucci, Prada Prada

I har måske set dem på Instagram, men hvis ikke så velkommen til mit nye yndlings item! Jeg har såå længe gerne ville ha’ dem, og vekslet mellem om det skulle være disse eller dem med pels. Jeg kom dog frem til at de her er lidt mere klassiske og praktiske da de kan bruges lidt mere i løbet af året (de andre er dog stadig vold cool). Jeg købte dem på Trendsales, som jeg oftest gør med større ting da man virkelig kan gøre sig nogle fund!

Say hello to my new Gucci loafers – my new favorite item! I have been wanting these for so long but haven’t been able to decide between these and the fur slippers. I ended up feeling that these was more practical and maybe a bit more classic. I bought them on Trendsales, like I almost always do when I buy something big!

2 Comments

  • Hrefna
   Author
   January 21 2018 / 8:36 pm

   Tusind tak! Simpelthen såå glad for købet af dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *