Sunday look

Så fik jeg luftet mine nye Gucci loafers, og ja det var sgu lidt koldt! De må lige vente en lille måned eller to mere, men så forudsiger jeg også at de kommer til at være permanent klæbet fast til mine fødder! Jeg har brugt min weekend med afslapning og mere afslapning. Januar har været en laaang måned og jeg glæder mig helt vildt til at den er slut! Heldigvis har jeg lidt forskellige ture at se frem til, i næste weekend rejser jeg et smut til Norge for at besøge min far, og lidt efter det tager jeg på skiferie i Sverige! Nu skal jeg bare ha’ købt noget varmt tøj til begge ture for jeg er typen som intet varmt ejer :/

I finally got to show of my new Gucci loafers, and yes it was cold! They have to wait a month or two before I’ll start wearing them every single day! I have spend my weekend relaxing and relaxing some more. January have been looong and I can’t wait for it to be over. Luckily I have some trips to look forward to. Next weekend I’m going to Norway and a little after that I’m going skiing in Sweden! Now I just have to buy some warm clothes since I’m a person that absolutely hates layers and therefor doesn’t own anything..

 

H&M knit // H&M x Isabel Marant pants // Gucci loafers

2 Comments

 1. January 22 2018 / 7:31 am

  Ej altså. Jeg må virkelig også have mig sådan et par snart, de er simpelthen så lækre! 😀

  • Hrefna
   Author
   January 22 2018 / 10:34 am

   Jaa køb dem :* De er super rare at ha på så tror jeg kommer til at leve i dem lige så snart det bliver varmt nok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *