Oh so classic

Så er jeg tilbage i København! Som i måske så på Insta så smuttede jeg på forlænget weekend til Norge hos min far. Skønt med lidt ferie dage men uf hvor hverdagen vælter ned over en når man så kommer hjem igen. Lige nu sidder jeg i toget og arbejder og skynder mig at lave indlæg. Jeg har været på arbejde hos Carré hele dagen og nu er jeg på farten igen, bliver dejligt når der er lidt ro på det hele!

I de her dage drømmer jeg helt vildt om lækre rullekraver! Jeg synes simpelthen det er så klassisk og lækker en ting at have i skabet. Man ser vildt stylish ud med noget så enkelt som en stram rullekrave og jeans. Hvis jeg så kunne parre det hele med ovenstående Marni taske ville det jo heller ikke være helt dårligt 😉 Meeen lad os starte med rullekraven! Denne fra Toteme er super skøn og ville passe perfekt ind i min garderobe både til arbejde som til weekenderne.

Back in Copenhagen again! As you might have seen, I took a short trip to Norway this weekend, to visit my father. So nice with some vacation days but omg this Monday have been crazy after I’ve been away. Right now I’m working in the train and luckily have time to check in here with you guys!

These days I’m dreaming of turtlenecks. I really find the shirt so flattering and stylish and it’s just such a classic thing to own. The outfit above is so so simple and yet I love it. The turtleneck just makes it perfect, and hey paired with a Marni bag most stuff look good, but let’s just start with the turtleneck 😉 This one from Toteme is to die for and would fit perfectly in to my wardrobe for both work and weekends!

Marni bag // Filippa K trenchcoat // Monki jeans (my favorite jeans, I own them in 3 colours) // Toteme turtleneck // &Other Stories boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *