Rainy Copenhagen

Yay Fredag ooog jeg har haft min første fridag i lang tid og det har været såå rart. Jeg har været inde i byen og drikke kaffe og desværre gemt mig lidt for regnen, og nu ligger jeg og ser New Girl og skal arbejde lidt fra sofaen i ro og mag! Der sker en masse i de her dage og jeg glæder mig til at fortælle jer om det :*

Yay Friday, aaand I’ve had my first day of in a long time. I’ve spend it in Copenhagen, sadly in the rain! And now I’m watching New Girl and trying to get some work done! A very nice a quiet day off! So much is happening these days and I can’t wait to tell you guys about it :*

 

Mango trenchcoat // Monki jeans // Zara boots // DKNY bag

Pictures by Natalie

2 Comments

 1. February 2 2018 / 4:37 pm

  Oh you hot piece of ass!

  • Hrefna
   Author
   February 2 2018 / 5:17 pm

   Uhh du sgu en skat :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *