New year – New Job

Som jeg har hintet med i noget tid har der været lidt ændringer på vej her i 2018 og som jeg sidder her og skriver til jer, smiler jeg og kunne ikke være mere glad. Jeg har nemlig fået nyt job. Det betyder også at jeg har haft min sidste dag hos Carré og at jeg startede det nye sted i dag. Jeg er startet som Pr & Marketing manager hos Coster Copenhagen og yay jeg er super glad for det allerede! Det er et super fedt brand og jeg glæder mig helt vildt til at sidde med det! Jeg er overdrevet træt efter min første dag og jeg vil derfor smutte tidligt i seng! Jeg tænker at dele lidt mere snart omkring min udannelse, job osv. og hvis i har nogle spørgsmål så må i altid bare skrive :*

As I’ve been hinting for a while something big has happend, and as I’m writing to you I can’t stop smiling! The case is that I got a new job and I had my first day today. Which also mean that I had my last day at Carré last week, instead I started working at Coster Copenhagen as the new Pr & Marketing manager. Coster Copenhagen is a super cool brand that I can’t wait to work with and I couldn’t be happier! I’ve been thinking about writing some more about my education, job ect. so if you have any questions feel free to write to me :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *