Classic workwear

Nyt job betyder ny garderobe! Eij ikke helt men om man starter nyt job eller skole så synes jeg altid at der er rart at tilføje lidt nye ting der passer godt til stedet. Jeg gider naturligvis ikke gå i kedeligt tøj hver dag, men vil gerne tilføje lidt flere klassiske elementer til garderoben.

F.eks går jeg meget i hullede jeans og der vil jeg hellere, på mit arbejde, gå klædt i lækre bukser og lange nederdele, som heldigvis lige nu er at se så mange steder. De beige farver, ved i jo jeg er helt vild med, jeg synes det ser så klassisk og lækkert ud, så det skal jeg helt sikkert have tilføjet noget mere af!

New job equals new wardrobe. Haha okay not entirely but hey it’s nice to add some stuff when you start up at a new place! I offcourse have no interesse in wearing boring clothes, but I would like to look a bit more classic and avoid items like ripped jeans that I usually wear a lot.

Instead I wish to wear cool pants like the ones above, long skirts, classic white shirts and blazers. As you know, I love the beige color that I find oh so cool and classic and I would love to add to my closet.

H&M trend pants // H&M trend white shirt // Mango shoes // Toteme scarf // H&M trend beige shirt // Toteme turtleneck // Ganni bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *