Checkered blazer and ripped jeans

I sidste uge hoppede jeg i det her helt enkle outfit. Ripped sorte jeans, blazer og hvide sneaks. Lige til en tur i København. Blazeren er en del af de ting jeg tilføjede til garderoben før jeg startede nyt job. Den er lidt overdrevet i sine former og sidder mere tæt i taljen end andre jeg ejer, og så er den i det klassiske tern som jeg er så vild med! I denne uge er jeg på ski i Sverige og lever pt i mine natbukser og store sweatshirts, meget fashionabelt 😉

Last week I wore this simple outfit. Ripped black jeans, blazer and white sneaks. Perfect for a Copenhagen walk. The blazer is one of the items that I added to my wardrobe just before I started my new job, it’s a bit more tight around the waist than other blazers that I own and then, as you might know I love the checkered print. This week I’m on skiing vacation in Sweden and I’m currently living in my pyjamas and big sweaters. Very fashinable 😉

H&M blazer (here) // Monki jeans // Adidas sneakers (here) // Louis Vuitton clutch

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *