Inspiration #10

Andre end mig som er træt af sne og slud og bare har lyst til forår nu? Lige i dag har jeg dog været glad for sneen da jeg har stået på ski i Sverige i strålende solskin, men hey når jeg kommer hjem SÅ er jeg klar til forår! Jeg vil gerne snart smutte i mine gucci slippers, ankel jeans og lækre forårsjakker. Der går nok lidt tid endnu, men man kan vel drømme!

Others than me who’s tired of snow and the cold and just look forward to spring? These days I actually do love the snow, since I’m spending my days in sunny Sweden skiing and enjoying the mountain air. BUT when I get home, then I can’t wait for spring! I would love to wear my gucci slippers, ankle cut jeans and all of my spring jackets. It might be a while, but hey a girl can dream!

2 Comments

 1. February 14 2018 / 7:32 pm

  Elsker de her indlæg! du er så god til at finde fine billeder 💛

  • Hrefna
   Author
   February 18 2018 / 3:30 pm

   Du altid så søød :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *