It’s all in the details

SÅ er jeg tilbage i KBH efter en uge i Sverige på ski! Det har været såå lækkert med lidt ferie og så bliver jeg mere og mere vild med at stå på ski! I morgen står den på arbejde igen og nu starter jeg sådan rigtigt op og jeg glæder mig helt vildt! I dag har den stået på hygge inde i byen og her til aften skal jeg se film og hygge med Sebastian som jeg ikke har set hele ugen.

Outfittet blev taget i sidste uge med alle mine favorit items. Skjorten fandt jeg på udsalg, nedsat med 70% så noget af et scoop når nu jeg havde kigget på den hele vinteren! Bukserne går jeg i alt for tit men de er bare såå lækre at have på og så elsker jeg snørre detaljen. Sat sammen med min gucci slippers kunne det ikke blive mere perfekt :*

Back in Copenhagen again after a week of skiing in Sweden. It has been the best to have a week of but now I’m so ready to start working again! Tomorrow I have my first real day at my new job, and I can’t wait! Today I’m spending my night watching movies with Sebastian whom I haven’t seen all week!

These pictures was shot last week and contains all of my favorite items. The shirt, I found on sale with 70% off. Quite a scoop since I’ve been wanting it all winter, and hey, together with my favorite pants and Gucci slippers, it couldn’t get any better!

FWSS shirt // Isabel Marant pour H&M pants // Gucci slippers // Issey Miyake bag

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *