SUNDAY DREAM OUTFIT

SØNDAG! YAY! Min yndlings dag på ugen! Om søndagen hygger jeg altid inde i byen. Det er blevet en tradition at tage billede der og derfor også mødes med gode veninder og drikke kaffe og netop derfor er søndag hurtigt blevet en yndling! Outfittet her er jeg ret så vild med. Jeans fra Monki har jeg nævnt før, de er nemlig de bedste jeans og heldigvis også nogle af de billigste, jeg køber modellen kimono som er en mom model der sidder perfekt! Sat sammen med slangeskinds pumps og den mest cool læderjakke er jeg helt hooked!

SUNDAY! YAY! My favorite day of the week! Sunday is the day I spend shooting pictures in the city and therefore also the day I spend with my friends drinking coffee and it has therefore quickly become my favorite day of the week! The outfit is above is quite perfect in my eyes. I love Monki’s jeans. I always buy the kimono model and I would love to add this particular color to my collection! Paired with these snakes pumps and the coolest leather jacket, I’m hooked!

Blanche leather jacket // Monki jeans // Marni trunk bag // H&M trend shirt // Zara snake pumps

2 Comments

 1. February 25 2018 / 6:55 pm

  Så fint et outfit! Elsker virkelig også mine kimono jeans 🙌🏼🖤

  • Hrefna
   Author
   February 25 2018 / 6:57 pm

   Tak søde :* Ja bare den bedste jeans model!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *