My 2017, new job and the fashion industry…

Jeg har nu arbejdet hos Coster Copenhagen i et par uger og jeg tænkte derfor at give jer en lille update :* Jeg deler egentlig ikke særlig meget personligt her inde men lige netop angående jobs i modebranchen vil jeg gerne dele mere ud da jeg synes det er så lukket en branche, fyldt med alt for dårlige forhold.

Mit 2017 var faktisk rigtig dårligt. Det var det år i mit liv som jeg indtil videre har synes var hårdest på rigtig mange punkter og nu hvor tingene begynder at falde på plads så kan jeg mærke hvor træt jeg har været og hvor lidt plads der har været i hverdagen til alle de gode ting. Jeg startede mit 2017 ud med at være i praktik i forbindelse med min skole. Det gik desværre rigtig dårligt. Jeg har nævnt det kort tidligere men vi var flere praktikanter som blev behandlet rigtig ærgerligt og vi afsluttede det i samarbejde med skolen før tid fordi det simpelthen var så ubehageligt at være der. Jeg gik derfra med en super øv følelse med modebranchen og tvivlede på om det var det jeg ville. Heldigvis har jeg i min tid som blogger besøgt en masse pr bureauer og brands hvor det har virket til at være super steder at arbejde! Efter det afsluttede jeg min uddannelse (yay!) som multimediedesigner og så fik jeg to jobs. Det ene hos Carré hvor jeg senere gik fuldtid, og så hos Filippa K i deres butik. Det har grundet to jobs været det år hvor jeg har rejst mindst, haft færrest penge fordi jeg har haft så svært ved at passe skemaer sammen og så det år hvor jeg har haft mindst fritid.

Nu er jeg startet som PR & Marketing Manager for Coster Copenhagen og endelig er jeg på plads med alt. Jeg har på trods af nyt job, såå meget mere energi og har i denne uge (desværre blev jeg lige ramt af madforgiftning i sidste uge, øv!) nået at både træne, ses med veninder og generelt været mere smilende end jeg har været i lang tid! Egentlig så vil jeg vel mest fortælle med det her indlæg at selvom tingene kan se super cool ud på sociale medier med folk i modebranchen som ligner de har de bedste jobs, så er det ikke altid sådan det rent faktisk er. Heldigvis sidder jeg nu et sted hvor jeg er rigtig glad og føler jeg arbejder med det som jeg gerne vil!

Jeg vil rigtig gerne fortælle mere om mit job med mere specifikt hvad jeg laver, hvis det er noget i vil høre om? Og så tænkte jeg på at lave en lille “guide” med mine bedste tips til modebranchen (som jeg vidst har nævnt før). Er det noget der er stemning for?

Hvis i har nogle specifikke spørgsmål så skriv dem gerne til mig, så inkluderer jeg dem i mit indlæg om det :*

I have been working at Coster Copenhagen for a couple of weeks now, and I thought I’d give you a little update on how it’s going :* I rarely share my personal life in here but specifik to the fashion industry I think it’s important to tell about it since it’s such a closed business with a lot of bad conditions.

My 2017 was actually not the best. It was the hardest year so far of my life, on a lot of points and now that things begin to fall into place, I can see how tired I have been and how little space there has been in everyday life to make room for all of the good things. I started my 2017  as an intern as part of my education. Unfortunately, it went badly. I have mentioned this earlier on, but we were several interns who were treated really badly and we ended up ending it early in collaboration with our schools because of it’s bad conditions. I went from there with a bad feeling about the fashion industry and doubted if that was what I wanted to be. Fortunately, in my time as a blogger, I’ve visited a lot of agencies and brands where it seems to be great places to work! After that, I finished my education (yay!) as a multimedia esigner and then I got two jobs. The one at Carré where I later went full time, and at Filippa K in their shop. Due to two jobs, it was the year in which I have traveled the least, having the least money because I have had a hard time matching schedules and the year in which I have had the least free time.

Now I’ve started as PR & Marketing Manager for Coster Copenhagen and finally I’m in a good place with everything. I have in spite of new jobs, so much more energy and have this week (unfortunately, I was just hit by food poisoning last week…) Achieved both working out, drinking coffee with girlfriends and generally smiling more than I have in long time! What I really want to tell is that the fashion industry might not always be as glamorous as it seems on social media and eventhough the jobs sound great it’s tough to get there. I am now luckily sitting on a job that I really love and where I feel like I belong.

I’d really like to tell you more about my job, more specifically what I’m doing, if it’s something you want to hear about? And then I thought I might make a little “guide” with my best tips for the fashion industry (I might have mentioned this before). Is there anything that you might like to read?

If you have any specific questions, please write them to me, and I’ll include them in my post about it: *

2 Comments

 1. February 28 2018 / 7:02 am

  Kunne være cool med en guide! Og jeg er ked af dit år har været hårdt, øv! men det er så pisse sejt at du er kommet dertil hvor du er nu – så fortjent! 🙌🏻

  • Hrefna
   Author
   February 28 2018 / 8:42 am

   Du altid så sød og støttende :* Og tak, også glad for hvor jeg er nu! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *