Sunday walk

I dag mødtes jeg med Natalie, som jeg så oftest gør om søndagen, for at catche up, skyde outfit billeder og drikke kaffe! Vejret var super smukt og selvom det var koldt så skinnede solen og kongens have var derfor ekstra smuk med både sne og sol. Jeg var hoppet i mine yndlings jeans fra Monki som jeg efterhånden har i ret så mange farver og derfor bruger næsten hver dag. Jeans fungerer bare altid! Søndage burde altid være præcis sådan her – solskin, veninder og en to-go kaffe i hånden!

Today I met up with Natalie, like I often do on Sundays, to catch up, shoot some pictures and drink coffee! The weather was super beautiful and even though it was cold, the park looked perfect covered in snow and sunshine. I wore my favorite Monki jeans that I own in so many different colours that I almost wear them everyday. Jeans just always works! Sundays should always be like this – sunshine, good friends and a coffee to-go!

H&M jacket // Ganni shirt // Monki jeans (here) // Louis Vuitton clutch // Shoebiz boots (here)

Pictures by Natalie

2 Comments

 1. March 5 2018 / 12:22 pm

  Virkelig fine billeder søde 🙂 Den frakke er så pæn!

  • Hrefna
   Author
   March 5 2018 / 12:23 pm

   Tusind tak :* Jeg har simpelthen også brugt den såå meget! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *