Inspiration #11

Lørdag morgen, yas! Jeg har virkelig glædet mig til weekend i denne uge og til bare at lave absolut ingenting! I dag stod jeg op, spiste indisk til morgenmad (ja det kan man sagtens….) og nu ser jeg Robin Hood og tager snart ind til byen hvor jeg skal sidde og arbejde lidt med bloggen! I de her dage er jeg i gang med at bestille en masse rejser, haha både en storby rejse her i foråret og en større rejse til efteråret, det føles skønt og jeg kan slet ikke vente med at vi skal ud og rejse igen!

Saturday morgen, yas! I’ve really looked forward to the weekend during this week! Today I got up, ate indian food for breakfast (yes not as nasty as you might think….) and now I’m watching Robin Hood and will soon head to town to work on the blog. These days we are ordering some different travel tickets for the next six months. Right now the plan is a big city trip this spring and a longer journey in the fall, and hey I can’t wait to travel again!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *