Cherry red

Så er weekenden ovre og jeg har som altid brugt den på at slappe fuldkommen af! Jeg laver generelt meget i hverdagen og ses ofte med folk om aftenen efter arbejde og derfor er jeg helt færdig i weekenden! Lørdagen blev brugt med mine brødre og på lidt arbejde og min søndag blev som altid brugt på billeder inde i byen og kaffe hygge med Natalie :*

I dag var jeg hoppet i et totalt low-key look med stor strik, sneakers og min røde jakke som jeg har levet i hele vinteren! Jeg er for det meste ret farveløs i mine outfits men lige netop rød har jeg en svaghed for! Jeg elsker at farven er så klassisk selvom den larmer meget og denne røde frakke har 100% været et af mine bedste køb i 2017!

The weekend is over, and I have as always spend it on total relaxation! I’m generally very active during the week and often have plans after work with friends, therefore when we reach the weekend, I’m totally bombed and just need to sleep in and do nothing. My Saturday was spent with my brothers and today I shot pictures in the city with Natalie as I always do on Sundays.

Today I wore a total low-key outfit with a big knit, sneakers and my red coat that I lived in all winter! Most of the time I don’t wear a lot of colours, but with the colour red I have a soft spot. I love the colour and how classic it is, and the coat have therefore been one of my best 2017 buys!

H&M trend jacket // Coster Copenhagen knit // Isabel Marant pour H&M pants // New Balance sneakers

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *