Current wishes

Lige for tiden ønsker jeg mig alt muligt! Der er så mange forskellige store ting som jeg længe har ønsket mig men ikke rigtig prioriteret grundet kedelige ting som regninger og mad xb Når det er sagt så har jeg i dag har jeg klikket flybilletter til to forskellige rejser hjem såå måske jeg stadig skal vente lidt, men drømme om tingene kan jeg jo godt :b

 1. Matisse plakaten er simpelthen så pæn! Og med et hjem fyldt med blå så passer den perfekt ind!
 2. Skall Studio nattøjet ser så overdrevet lækkert ud. Jeg har virkelig meget nattøj da jeg nærmest lever i det i det øjeblik jeg træder ind af min dør. Det her i hvidt har jeg længe drømt om!
 3. Hosbjerg læderjakken har jeg drømt i siden efteråret hvor jeg første gang så et sneakpeak af den. Jeg er vild med den grønne farve og på tøj fronten er den nok mit næste køb, da jeg tænker at den er perfekt som forårs jakke!
 4. Designers Remix clutch.. Hmm jeg ved egentlig ikke om den skal være sort, men men deres clutches er simpelthen så fine, ikke særlig dyre og har perfekte størrelser! Jeg skal enten ha’ en medium eller large og så gerne i bordeaux (hvis de lige kunne lave en i den farve)….
 5. Royal Copenhagen flora tallerkener – ihh hvor er de skønne! Jeg drømmer om at udskifte vores tallerkener og hvor jeg tidligt har tænkt mere praktisk har jeg lyst til at tænke vildt kortsigtet og være ligeglad med at folk siger jeg bliver træt af dem, for ej hvor er de fine og ville passe godt hjemme hos os!
 6. Lampen fra BXXLGHT er såå lækker! Elsker elsker den og vil dø for at den stod i min vindueskarm og lyste op!

These days I’m dreaming of way to many material things! There are so much stuff that I’ve been wanting for a long time but haven’t bought due to boring things like bills and food… When that is said, I just bought plane tickets to two different places, sooo I might need to dream on a bit longer :b

 1. The Matisse poster is so so pretty, and I love how the blue goes with everything in our apartment!
 2. This Pyjamas from Skall Studio looks absolutely perfect! I love how it’s all white, and would love to wear it at home, where I almost always wear pyjamas!
 3. I’ve been dreaming about this green leatherjacket from Hosbjerg since last fall where I spotted it the first time! Now it’s almost spring and I think it will be perfect there!
 4. I love my Louis Vuitton clutch and use it almost everyday, so I would love to add a more simple one. This one from Designers Remix, in black or maybe beige, could be perfect as an addition :*
 5. Royal Copenhagen flora plates – omg so pretty! I’m dreaming about replacing all of our plates with these cute ones. And yes I know people say I will get tired of them, buuut I don’t care :b
 6. The lamp from BXXLGHT is super cool! I love it and been wanting it for such a long time! It would look perfect in the window.

 

Matisse poster // Skall Studio pyjamas // Hosbjerg leather jacket // Designers Remix clutch // Royal Copenhagen flora plates // BXXLGHT moon lamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *