LIFE LATELY..

Denne uge har været crazy travl! Jeg har arbejdet hver dag fra tidlig morgen til sen aften og derfor bruger jeg også weekenden på absolut ingenting! Heldigvis har jeg virkelig meget at se frem til, vi har nemlig lige bestilt billetter til en weekend i Paris her i foråret og en tur til Florida i efteråret og jeg bruger derfor alt for meget tid på at sidde og kigge billeder og tænke over hvad vi skal se og opleve! Jeg har selvfølgelig (gør i også det?) oprettet en mappe på Instagram til begge steder så jeg kan gemme alle de gode billeder!

I dag har jeg brugt dagen på sofaen, spist bananpandekager til morgenmad og snart skal vi i biografen og se Black Panther – en ret perfekt lørdag!

This week has been crazy busy! I’ve been working every day from early morning to late at night, and I therefore spend my weekend on doing absolutely nothing. Luckily I have a loot to look forward to. This week we ordered tickets to both Paris this spring and Florida in the fall, and I therefore use to much time on saving pictures on Instagram for Inspiration! (do you guys do that too?)..

Today I spend my day on the couch, eating bananapancakes for breakfast and soon we’ll go to the movies to watch Black Panther – a pretty perfect Saturday!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *