First spring outfit

I dag er den første dag i lang tid hvor jeg har følt at foråret endelig er på vej! Jeg var simpelthen i så godt humør i dag da jeg nød min påskeferie i København i fuldt solskin og for første gang i mine Gucci loafers som jeg har drømt om at gå i lige siden jeg købte dem over vinteren. Og ja spotter i noget nyt? Yes jeg har sgu fået klippet pandehår! Det er noget helt andet og jeg skal lige vænne mig til det og så glæder jeg mig til at solen bleger det lidt så det bliver en smule lysere! Håber i nyder jeres påskeferie :*

Today is the first day in a long time where I really felt like spring is on it’s way! I was in such a good mood today when I strolled around Copenhagen in the sun. Other than that I finally got to wore my Gucci loafers that I bought this winter and been wanting wear everyday since. Oh and yes do you see something new? Yes yes I cut my hair and now have bangs! It’s totally different and I can feel that I need a moment to get used to it and maybe for the sun to bleach it a bit like it always does in the summer. Hope you are enjoying your easter vacation :*

Toteme jacket // Monki jeans // Gucci loafers // Zara bag

Pictures by Amy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *