Inspiration #12

Så er der lidt sen inspiration her inde på bloggen! Påske dagene er helt fantastisk gode for mig kan jeg mærke. I de sidste to uger har jeg simpelthen haft så travlt med arbejdet at jeg hele tiden har glemt hvad folk har sagt til mig, konstant har været overtræt og generelt været lidt humørsvingende. Sådan et par ferie dage har dog hjulpet en hel del og mit gode humør og energi er vendt tilbage. Jeg er lykkelig over at have to fridage mere men glæder mig også til hverdagen igen :* Hvad et par fridage dog ikke kan gøre! Udover over hverdagens travlhed så er mine tanker helt fyldt med Paris og vores lille getaway om en måned! Vi smutter afsted i 5 små dage men selvom der er noget tid til endnu går jeg og glæder mig hver eneste dag og har i dag både formået at se Moulin Rouge og Léon!

A little late night inspiration for you guys :* These Easter days are quite amazing for me. The last two weeks have been oh so hectic and I’ve been working late and have had so little freetime, which resulted in that I keep forgetting what everybody is saying to me and keep feeling overly tired. But a couple of days off and voila my spirit is back and I’m feeling ready to get back to work again Tuesday :* Amazing what some time off can do! Other than the every day stress, my mind is occupied with the thoughts of Paris and our upcomming journey. Eventhough there is still a month left I keep thinking about the wonderful city and today I’ve managed to watch both Moulin Rouge and Léon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *