How I style my hair

Som i nok har set så er jeg sgu blevet både klippet og farvet og mit hår er blevet markant anderledes, jeg har nemlig valgt at få pandehår (igen). Det er nemlig af tredje omgang jeg har pandehår. Jeg vender tydeligvis altid tilbage til det, nok fordi jeg synes mit hår har brug for lidt mere “frisure” for at se pænt ud da det ellers bare hænger lige ned og hurtigt bliver lidt kedeligt at se på! Men men, sikke mange spørgsmål jeg får om at passe sit pandehår og style det om morgenen. Jeg synes faktisk ikke det er slemt, jeg bruger en 5-10 min på mit hår om morgenen og ca 15 min på makeup (og 30 min på at se fjernsyn og vågne!) Nå jeg tænkte i hvert fald at jeg lige ville give jer en update på hvilke produkter jeg bruger for at få det lækrest mulige hår :b

As you might have seen I’ve had my hair cut and coloured and it have changed quite drastically since I decided to get bangs again! It’s actually the third time around I’ve decided to get bangs, I keep comming back to it. I guess I just find my hair a bit more exiting to look at with a more “styled haircut” since my hair easily gets very flat and boring to look at. But but, I’ve gotten so many questions about how I style it and how much time it takes. I actually don’t find it very difficult or time consuming to style so I thought that I would write a bit about what products I use to get the most amazing hair :b

Produkterne er modtaget i gave men det er de produkter jeg bruger til hverdag

  1. Til at starte med så kan jeg for det meste bare rede mit pandehår om morgenen men hvis det stritter lidt til den ene side tager jeg lidt vand på min børste, redder det ned og føntørrer så mit pandehår nedad – så sidder det faktisk næsten som det skal allerede! Jeg bruger ovenstående wet brush fra HH Simonsen som seriøst er den bedste børste jeg nogensinde har prøvet! Jeg har sådan en dyr vildsvinehår børste men denne her er bare den bedste – virker dumt at være oppe og køre over en børste men det er jeg altså lidt :b
  2. Jeg glatter som oftest mit hår om morgenen især totterne i siden vil jeg helst glatte lidt ind ad så det bukker pænt og så tager jeg ofte pandehåret så det også bukker lidt ind ad. Her burde man nok bruge en heat protection spray men det er altså lidt for meget tid om morgenen synes jeg xb Jeg bruger glattejernet True Divinity fra HH Simonsen – det er et mindre glattejern som passer rigtig godt til pandehår synes jeg og så slider det ikke på håret særlig meget – jeg sætter også altid varmen helt ned for at slide det mindst muligt.
  3. Efter at have glattet håret sprayer jeg det med Lernberger Stafsing silver spray. Det er en spray som giver et lidt køligere skær (meget lidt men godt til blond farvet hår) og så har det en smule balsam i så håret bliver lækkert blødt uden at blive fedtet. Den her spray har jeg brugt det sidste år hver eneste dag så den bliver hurtigt tømt hos mig, men den giver bare et virkelig godt sidste touch! – Til sidst sprayer jeg faktisk tit lidt hårspray i mit pandehår, mest nu hvor det blæser meget, for så sidder det altså lige lidt bedre fast!

Som skrevet bruger jeg højst 5-10 min om morgenen på mit hår og gider heller ikke bruge mere tid på det end det! Da jeg bruger glattejern og føntørrer sørger jeg for at bruge en hårmaske ved hver eneste hårvask (ca hver 3. dag) og det sikrer altså at mit hår ikke bliver alt for slidt men stadig ser lækkert ud. Lige nu bruger jeg denne kur fra Maria Nila som er super god til tørt hår.

The products have been sponsored gifts but are the products that I use everyday

  1. To begin with, I can mostly just brush my bangs in the morning and then it’s fine, but if there is something out of place I put some water on my brush, brush my bangs and blowdry it downward. I use the above wet brush from HH Simonsen which is seriously the best brush I have ever tried!
  2. I usually straighten my hair in the morning, especially the side hair which I like to bend a bit inward and the same with my bangs. I guess I should be using a heat protection spray but it’s a bit too much time in the morning I think xb I use the True Divinity hairstraightener from HH Simonsen – it’s a smaller straightening iron that goes very well with bangs. I always have the heat on the lowest to not damaged my hair too much.
  3. After straightening my hair I spray it with Lernberger Stafsing silver spray. It’s a spray that gives a slightly cooler look (very little but good for blonde colored hair) and then it has a bit of conditioner which leaves the hair smooth and great to look at without being greasy! I’ve used this spray for the last year every single day so I ampty it quite often, but it just gives a really good last touch! – In the end actually also spray a bit of hairspray in my bangs just to keep it in place now that the weather is so bad!

As written, I spend about 5-10 minutes in the morning on my hair and would never want to spend more time on it than that! As I use a straightener and a hair dryer, I make sure to use a hair mask for every hair wash (about every 3 days) and it ensures that my hair does not get too sad to look at but still looks good. Right now I use this cure from Maria Nila which is great for dry hair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *