The always classic trench

Mhhm denne uge er kort og god! Det har jo været fantastisk med påskeferie og jeg startede tirsdagen her ud med at arbejde hjemmefra da jeg lige havde en tandlæge tid som skulle overstås. Jeg har derfor startet ugen ud stille og roligt og i dag siddet og arbejdet under dynen dog med lidt panodiler og vand med sugerør så længe min kind stadig var bedøvet. Haha nu har jeg været til en del tandlæge besøg det sidste år (øv..) og en ting er at sidde der i stolen men en anden ting er bagefter at tage hjem med toget helt bedøvet. Jeg har formået at sidde og savle i toget (charmerende I know) + prøvet at sige til 7eleven manden at jeg skulle have panodiler som på ingen måde forstod mig og jeg måtte ende med at stå og pege mens mit ansigt var helt hævet.. aldrig følt mig mere lækker… heldigvis var der ingen der ringede til mig nogle timer efter besøget i dag for jeg lyder altid helt snøvlende… Nu sidder jeg og arbejder lidt med bloggen mens Sebastian skriver speciale og vi drikker en velfortjent islatte imens!

Bloggen har været mere i 2. prioritet i 2018 indtil videre. Med nyt job har der lige skulle nye rutiner til og hey så har vejret bare ikke været særlig motiverende! Men men som i måske har kunne mærke i de sidste par dage er der kommet ret mange indlæg op igen! Hver gang jeg ikke blogger, savner jeg det helt vildt! Og jeg kan jo ærligt sige at jeg ikke ville være hvor jeg var i dag, var det ikke for bloggen, som både har åbnet døre i forhold til min uddannelse, job og veninder. Jeg kan derfor slet ikke forestille mig at lade vær! Jeg postede i går et længere indlæg omkring mine hår rutiner og den slags vil jeg super gerne lave mere af. Længere og mere informative indlæg, så hvis der er noget i gerne vil læse om så sig gerne til :* Lige nu har jeg forskellige ting i tankerne, både mine tips til modebranchen, guide til Paris når vi når dertil og nogle videoer jeg pønser på! Det bliver en godt forår kan jeg mærke!

Mhhm this week is short and good! It has been amazing with a short holiday and I started this week with working from home due to a dentist appointment today. I have therefore started the week quite slow and have spend my day working from my bed with lots of painkillers and water with a straw as long as my cheek was still all numb. Now I’m working a bit on the blog whilst Sebastian is writing his final thesis!

So far in 2018, the blog have’nt been prioritized! With a new job and new routines it has taken some time away from beein creative, and hey the weather has just not been very motivating! But, as you may have noticed in the last few days, there have been quite a lot of posts again! Every time I don’t blog I instantly miss it! And I can honestly say that I wouldn’t be where I was today, if it wasn’t for the blog! Therefore, I can’t imagine not blogging! Yesterday I posted a longer post about my hair routines and I would love to write more posts like that, which are longer and more informative, so if you have something you want to read about, please feel free to write :* Right now I have a couple of ideas, like my tips for the fashion industry, a guide to Paris when we get there and some videos I have planned! I can feel that it’s going to be a great spring!

Zara jacket // Isabel Marant pour H&M pants // Gucci loafers // DKNY bag

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *