Tuesday outfit wish

Kender i det med at man nogle dage bare synes det hele spiller, håret, tøjet, det hele.. ooog andre dage synes man, man ligner noget der er løgn? Jeg havde en vildt god dag i går hvor jeg havde min yndlings Filippa K skjorte på som jeg altid har det så godt i og så toppede jeg det lige med mine Gucci slippers som altid gør mig glad. I dag havde jeg dog ekstra travlt i morges og med et hår der godt kunne trænges til at vaskes blev der smidt sneakers og en skjorte på og jeg går simpelthen i dag og føler mig lidt øv! Derfor drømmer jeg om ovenstående look som bare er noget så lækkert! Skjorten er jeg helt vild med, og tørklædet fra Toteme bliver jeg nød til snart at eje for omg jeg har kigget på det lang tid og det løfter jo bare et hvert outfit!

Do you guys know the feeling, that sometimes everything just works, your hair, clothes, everything.. aaand other days you just feel like you look awful? Yesterday I felt so great in my favorite Filippa K shirt and my Gucci slippers that always makes me smile. Today… well I was in a bit of a rush this morning and left the house in a hurry with hair that could use getting washed and wearing sneakers and a boring shirt, and I’ve just been feeling bad all day, I just feel my best when I’m dressed my best. So I can’t stop thinking about the outfit above which is just perfect! I loove the shirt and the scarf I have to own, cause omg I’ve been wanting it for a long time now, and it just makes every outfit better!

Sophie H shirt // Toteme scarf // Mango shoes // ATP atelier bag // Monki jeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *