Feels like spring

Hello spring! Ihh hvor er vejret altså skønt for tiden, det gør en i helt godt humør! Den sidste uge har været travl og lang og mit humør har derfor været lidt øv så sådan en weekend her med godt vejr har været virkelig tiltrængt!

Jakken er ny og fra Envii, jeg har lidt en ting for overtøj og elsker at tilføje nye frakker til min garderobe!

Hello spring! Omg the weather is great these days, impossible not to be happy with so much sun! This last week has been very long and my mood have therefore been a bit blue, but hey a weekend with sunny weather has made it a lot better!

The jacket is new and from Envii, I have a thing for outerwear and really love to add new coats to my wardrobe!

Envii jacket // Samsøe t-shirt // Isabel Marant pour H&M pants // Gucci loafers // Mango bag

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *