I’M GOING TO PARIS

I morgen tager vi et smut til Paris! Vi bestilte rejsen for flere måneder siden og har glædet os helt vildt. Vi har været i den smukke by flere gange før og det er et af de steder vi bliver ved med at vende tilbage til. Vi skal bruge rejsen på bare at slappe helt af, nyde byen, spise alt for meget mad og gå lange ture… Følg med på Instagram hvor jeg dagligt kommer til at opdatere der nede fra :*

Tomorrow we are going to Paris! We ordered the trip several months ago and have been looking so much forward to it. We have been to the beautifull city a couple of times before but we just keep coming back! We will spend the next couple of days enjoying the gorgeous buildings, eat to much food, realx and walk around the Parisian streets… Follow me on Instagram where I’ll update every day :*

2 Comments

 1. May 5 2018 / 7:15 pm

  Håber I får den bedste tur 🖤

  • Hrefna
   Author
   May 8 2018 / 1:23 pm

   Du den sødeste :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *