Current uniform

Det her outfit går jeg aalt for meget i for tiden! Skjorten er et loppemarkedsfund og den sidder bare helt perfekt, er lækker i stoffet og fittet og helt enkelt ligesom jeg kan li’ det. Mine yndlings blå jeans, gucci loafers og en af mine strå tasker sidder permanent fast på mig i de her dage, det er næsten pinligt!

Lige nu sidder jeg i forhåbentlig solrige Paris – husk at følg med på Instagram hvor jeg dagligt opdaterer :*

I’m wearing this outfit way too much these days! The shirt was found in a fleemarket and it just has the perfect fit and is totally simple just like I like it. My favorite blue jeans, gucci loafers and one off my many straw bags are permanently stuck to me lately, it’s almost embarrasing

Right now I’m in hopefully sunny Paris – remember to follow me on Instagram where I update daily :*

Filippa K shirt // Monki jeans // Zara bag // Gucci loafers

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *