Homewear

Hvis jeg skal være helt ærlig så hopper jeg i mit nattøj det sekund jeg træder ind af døren! Det er faktisk det første jeg gør når jeg kommer hjem, jeg gider simpelthen ikke rende rundt i jeans når jeg er hjemme, nej så hedder den behageligt homewear! Men men for at man ikke hurtigt ligner en slasket type fordi man altid har blødt tøj på der hjemme (læs: den der gamle forvaskede t-shirt), og sådan så ens kæreste ikke tænker man ikke gider at gøre noget ud af sig selv, så bliver der jo heldigvis lavet vildt meget pænt og lækkert nattøj og hjemmetøj, og jeg er vild med det! Jeg har altid lyst til at købe mere og jeg tjekker ugentligt Love Stories hjemmeside for nyheder da de simpelthen laver de fineste ting!

Ovenstående er alle ting jeg super gerne ville tilføje til min homewear garderobe.. Jeg var inde i Love Stories butik i Paris, den fineste lille butik (mere om Paris snart..) og var helt vild med den lange natskjorte som både fås i hvid og lyseblå, samt har shorts til! Natmasken og toilettasken ville derudover være perfekt til rejser og lige fuldende mit nattøjs look :b Er i lige så vilde med blødt hjemme tøj som mig, eller er jeg lidt for besat? 😉  

If I’m beeing honest, I change in to my pyjamas the second i step in my apartment! That’s actually the first thing I do when I get home, I simply do not wish to walk around in jeans when I’m home, no, comfortable homewear is the way to go. But but, I don’t want to look like a slouchy type whom only wears soft clothes at home (read: that old, washed to many times, t-shirt you just love) and hey I also wish to look okay in front of Sebastian, fortunately there is so much nice homewear, and I love it! I always want to buy more and I weekly check out Love Stories website for news as they simply have the cutest things!

The above are all the things I would like to add to my homewear wardrobe. I was in the Love Stories store in Paris, the most parisian tiny shop (more about Paris soon ..) and was totally crazy about the long night shirt, available in both white and light blue, and also comes with shorts! The night mask and toilet bag would also be perfect for traveling and just add that final touch to my nightwear look :b Are you as crazy with soft home clothes like me, or am I a bit obsessed? 😉

Cos pyjamas // Love stories sleepingmask // Love stories night shirt // Calvin Klein shorts //

Love stories underwear // Love stories toiletbag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *