Lately on Instagram

Jeg løber rundt for tiden, har lange dage og alt for lidt tid til at slappe af (har jeg ikke skrevet det konstant her inde i det sidste år?) jooo det har jeg.. efter jeg blev færdig uddannet har jeg arbejdet super meget hvilket jeg elsker, men der skal også lidt balance ind og bloggen som er noget jeg elsker skal være en højere prioritet for det er en ting som virkelig gør mig glad at arbejde på!

I får lige lidt hverdagsglimt fra Instagram med hvad jeg går og laver :*

  1. Inspiration fra BXXLGHT – jeg eeelsker deres lysbokse og virkelig også deres månelampe! På en travl onsdag følte jeg virkelig quoted her…
  2. Min nye Blanche t-shirt er et kæmpe hit! Jeg elsker enkle t-shirts og denne passer til alt mit tøj. Jeg parrede den med jeans og spidse ballerinaer, min uniform for tiden!

3 + 4. Jeg mødtes med søde Alberte Whitta sidste uge, drak lækker iskaffe og skød lidt hurtige billeder! Jeg var hoppet i min yndlings skjorte fra FWSS og nye hvide ballerinaer fra Gardenia <3

5. Jeg har over de sidste par måneder samarbejdet med Illum. Et samarbejde jeg virkelig har elsket. Jeg har selv arbejdet der inde og det er det sted jeg oftest kigger tøj, så det er noget jeg virkelig kan stå inde for. I sidste uge købte jeg disse Balenciaga sokker som både er dumme og vildt cool! Tænker de vil spice mine kedelige sneakers gevaldigt op 😉

6. Life lately… kaffe to-go og tidlige morgener. Yes det er det jeg går og laver. Mit ur ringer 5.30.. jeg står op kl 6, er ude af døren 6.45, er god og tager kaffe med hjemmefra eller køber en to-go i 7/11 før jeg tager toget til Humlebæk.. oftest sover jeg lidt i toget…

7. Mmhhm udsigten i Paris! Min Paris guide er liiige på trappen… Vi boede på et skønt lille hotel og det at vågne op om morgenen til denne udsigt var helt fantastisk!

8. I Paris købte jeg de lækreste øreringe fra Céline! Jeg har kigget på dem i over et år hvor de har været fuldkommen udsolgt men nu blev de sgu produceret igen og jeg var heldig at snuppe det sidste par i butikken i Paris! De har næsten hængt fast i mine ører lige siden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *