Mid week look

Onsdag er altid den længste dag… Den dag hvor ugen føles meget langt og weekenden er lidt for mange dage væk! Jeg har dog haft en meget produktiv dag med arbejde + blog arbejde om aftenen, det er sjældent jeg kan overskue at arbejde videre om aftenen men så rart når man nogle dage har det der ekstra overskud!

Outfittet her er med både gamle favoritter som min yndlings skjorte og min klassiske strand-strå taske, og nye yndlings items som skoene her som er sååå rare at have på, og denim nederdelen som, på trods af at være lidt varm for tiden, er en totalt yndling.

Wednesday is always the longest day … The day, the week feels way too long and the weekend is too many days away! However, I have had a very productive day with work + blog work in the evening, it’s not often I have the energy to work in the evening after a long day, but it’s so nice when I have the time and pull myself together and work on the blog!

The outfit is with both old favorites like my favorite shirt and my classic beach-straw bag, and new favorite items like the shoes which are sooo nice to wear and the denim skirt that, despite being a bit warm at the moment, is a total favorite.

H&M shirt // Weekday skirt // Ellos bag // &Other stories shoes

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *