SUMMER CLOTHES

Med det her lækre vejr vi har, mangler jeg seriøst sommertøj! Sidste år havde vi næsten ingen sommer og der kom derfor heller ikke særlig meget nyt ind i garderoben i den periode, og så har jeg solgt rigtig meget ud. Jeg står derfor virkelig og mangler sommertøj! Jeg lever pt i samme luftige kjole og den ene nederdel jeg stadig ejer… Jeg har dog allerede købt lidt, en nederdel mere og en fin kjole i snart får af se!

Det er vigtigt for mig at sommertøjet passer til at jeg kan arbejde i det. Ikke at der er store restriktioner men det må gerne gå til under knæet synes jeg og så skal det bare ikke være for varmt, dvs. lette bluser, lange nederdele og fine toppe… Nederdelen fra Ganni ville passe såå godt ind i mit skab, den har en perfekt længde og passer med resten af mit tøj. Kjolen fra Munthe er super sommer fin og så er jeg bare en sucker for lyseblå som jeg synes går så godt til lyst hår! Sandalerne snakker alle om lige nu føler jeg, men de er altså også lækre og gode til stranden. Bikinien mangler jeg ikke ligefrem da jeg købte ny sidste år (fik den brugt 1 gang…) meeen ihh hvor er den pæn!

With this insanely hot weather we have, I seriously lack summer clothes! Last year we had almost no summer and therefore there wasn’t many additions to my closet during that period, and I have also sold a lot, like I often do when I need a change. I therefore really need summer clothes! I currently live in the same airy dress and the one skirt I still own … I have already bought a bit, a skirt more and a nice dress you’ll see soon!

It’s important for me that the summer clothes is appropriate for work. Not that there are big restrictions, but I like my skirts to be knee long and then off course still not be to warm to wear. Light blouses, long skirts and cool tops … The skirt from Ganni would fit so well into my closet, it has a perfect length and goes great with the rest of my clothes. The dress from Munthe is super summer cute and I’m just a sucker for light blue, which I think is perfect for blond hair! The sandals are all people are talking about right now, and I get why, they are super cute and great for the beach. The bikini isn’t really something I need right now, I did buy a new one last year (used it one time …) but omg this bikini is so pretty and I love white bikinis for tanned skin…  

Love Stories bikini // Toteme top // Nomadic state of mind sandals // Munthe dress // Filippa K shirt // Ganni skirt // Topshop sunglasses // Gardenia shoes // Mango bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *