summer child

Som jeg skrev i sidste indlæg, så har jeg virkelig manglet sommertøj! Jeg købte derfor denne fine kjole lidt desperat og hurtigt i en tur i FRB. C, hvilket normalt aldrig går godt, men lige denne gang var købet perfekt og kjolen er jeg super glad for i disse varme dage!

Clutchen må i seriøst snart være træt af at se på!? Det er den ting der uden tvivl er blevet vist flest gange her inde i al bloggens leve tid, men jeg er godt nok også glad for den! Egentlig er min garderobe ikke særlig stor. Jeg køber meget nøje efter hvad jeg mangler og planlægger mine køb ekstremt meget, derudover sælger jeg hurtigt ud hvis det ikke har været det rigtige. Jeg gider simpelthen ikke ligge inde med tøj som jeg ikke knuselsker, så hellere sælge det og købe den der ene ting jeg er helt vild med. Denne filosofi er dog ret svær som blogger… De fleste jeg følger har nyt tøj på hele tiden og ligner de mindst har 20 sommerkjoler i skabet. Det har jeg altså ikke, og derfor er der også flere gengangere her inde. En ting jeg tidligere har tænkt meget over men som jeg egentlig gerne vil lægge lidt bag mig. Det er vel også fedt at se tøj blive stylet på mere end en måde!? Og vel også mere ægte at i kan se at mit tøj rent faktisk bliver brugt igen og igen når nu jeg skriver jeg er så glad for det.. Haha vigtige søndags tanker i lige får med her til aften 😉

As I wrote in my last post, I’ve really been needing more summer clothing! Therefore, I bought this cute dress a bit desperately, when I was in a hurry, which usually never goes well, but just this time the purchase was perfect and my dress is great for this hot weather we have been having lately!

On another note, you seriously must be tired of me showing you my LV clutch? Of all purchases in the blogs life time, the clutch is undoubtedly the item I have shown the most. But  this is just because I love it so much! Actually, my wardrobe isn’t very big. I always shop very carefully what I need and I plan my purchases extremely much, in addition, I quickly sell if it’s not the right thing afterall. I simply don’t have clothes that I don’t love, and would rather sell it and buy that one thing I’m totally crazy about. However, this philosophy is quite difficult as a blogger … Most people I follow have new clothes all the time and look like they have at least 20 summer dresses in their closet. I don’t have that and therefore there are also several items I’ve shown you a lot of times before. This is a thing I’ve thought a lot about in the past, but I really want to put this behind me. Cause really, isn’t it better to see clothes beeing styled in different ways!? And maybe a bit more real aswell to see that I’m actually using my clothes and not just a single time, but over and over again. Haha important Sunday thoughts I’m throwing at you tonight 😉

 

& Other stories dress // & Other Stories shoes // Louis Vuitton bag

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *