SUNDAY FLOWERS + MY NEW BAG

Søndag er totalt favorit dag! Hvor fredag og lørdag er dagene hvor jeg har masser af planer, så er søndag altid den dag hvor jeg bruger tid på mig selv. Det er her jeg får ordnet en masse ting og samtidig får slappet af. Tager billeder, laver god mad, er ude i solen, ordner blogindlæg osv…

Skjorten købte jeg for lidt tid siden, den er perfekt til søndage og til at tulle rundt i! På disse billeder havde jeg shorts inden under men den var faktisk lang nok til at gå som kjole, men hey det er sgu nok også fordi jeg er så lav… Tasken er en gave fra Decadent og ihh hvor er jeg glad for den! Den grå farve passer til alt og så er størrelsen perfekt! Jeg kan faktisk både have kamera, min ipad mini (som jeg bruger til at læse på i toget) og alt det normale med mig, så det er perfekt!

Sunday is my favorite day, it’s the day that I take care of myself and get to do all the things I never have time for during the week. Shoot pictures, cook, go outside in the sun, blog and so on… 

I bought the shirt a little time ago, and it’s absolutely perfect for Sundays! I wear it all the time. This time I wore it outside with shorts underneath, but actually it’s so long for me that it just looked like a dress! The bag is a gift from Decadent and omg I love it! The grey colour goes with everything and it has a perfect size. I can actually fit both my camera, ipad mini (for reading) and all my usual stuff in it, so it’s a perfect day bag! 

Decadent bag // Lovestories shirt

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *