Saturday beach look

I det her gode vejr kan man ikke andet end at tage på stranden! Jeg elsker at bo i et land hvor vandet er så tæt på en og når solen skinner er jeg den første som tager på stranden og ligger… I sidste uge smuttede jeg til Amager strand med Natalie, iført ny sommer kjole og min yndlings strå taske (jeg har mange…) – I dag er dagen blevet brugt i solen (igen) mens min kæreste er smuttet på Roskilde festival og jeg selv går og glæder mig helt vildt til jeg skal afsted på onsdag!

In this perfect weather you can’t not go to the beach! I love to live in a country where the water is so close, and when the sun shines, I’m the first one to go to the beach and lie … Last week I drove to Amager beach with Natalie, wearing my new summer dress and my favorite straw bag (I have more than one (or two…)) – Today the day has been used in the sun (again) while my boyfriend is at Roskilde festival, which I can’t wait to go to too, this Wednesday!

H&M dress // & Other Stories shoes // Zara bag

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *