Flowers and summer mood

I sidste uge bestilte jeg de her smukke blomster til mig selv igennem Bloomon. Jeg elsker at have blomster der hjemme og den her type buket er jeg helt forelsket i! Det kunne godt blive en (dyr) vane!

I den her tid er jeg ramt af sommerhumør og har lyst til konstant at være ude i det gode vejr og hele tiden bruge tid sammen med folk – desværre er jeg også ramt af enorm træthed og meget lidt energi. Efter en travlt periode i den sidste måned er jeg simpelthen så træt og tager mig selv i at sidde og gabe i løbet af dagen. Heldigvis er det weekend nu og jeg vil ligesom sidste weekend bruge den på stranden :*

Last week I ordered these beautiful flowers for myself through Bloomon. I love having flowers at home and I’m totally in love with this kind of bouquet! It could be an (expensive) habit!

Thezse days I’m in a summer mood and want to stay outside in the good weather constantly and spend time with people – unfortunately, I’m also soo tired at the moment and have very little energy. After a busy last month, I’m simply so tired and find my self tired through the day. Fortunately, it’s weekend now and like last weekend I’ll use it on the beach: *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *