INSPIRATION #14 – Travel edition

Vejret er jo alt for skønt i DK lige nu, meeen alligevel har jeg en seriøs rejse træng! Jeg har nu været færdig uddannet i et år og derfor også for første gang siden mit sabbatår, arbejdet fuldtid. Det er både skønt fordi man endelig laver det man har brugt så mange år på at uddanne sig til men samtidig betyder det også meget mindre tid og meget mindre ferie! Jeg kan godt mærke at en ting er at holde fri men det er sgu ikke helt det samme længere for det få fri dage men så har bliver hurtigt brugt på praktiske sager. Jeg kunne derfor godt bruge ferie. Rigtig ferie hvor man rejser væk og ligger ved en pool og ikke tænker på andet end hvilken slags is man vil ha’ før frokost.

Desværre skal vi i år ikke ud og rejse før Oktober, der tager vi så også en skøn tur til Florida hvilket jeg virkelig glæder mig til! Jeg og Sebastian er heldigvis enige og vil helst benytte hver en mulighed for at rejse, så vi er allerede i gang med at snakke om hvordan vi får presset mest muligt ind det næste år og hvor vi mon skal hen! Jeg kan fortælle vi begge drømmer meget om Tulum i Mexico, en rundrejse i Vietnam, afslapning på Maldiverne og en tur til New York – alle 4 steder skal vi 100% til, det er mere hvornår det liiige bliver…

The weather is perfect in DK right now, buuut I still have serious travel fever and dream of travelling so much! It’s exactly 1 year ago I finished my education and the first real year that I’ve worked full time. It’s both great to be working with what you’ve been wanting to do for so long, but all of this work also mean a lot less time off and less vacation. Now that I’m working I can really tell the difference between having a day off (which usually ends up with me doing all the practical stuff that I don’t have time for anymore) and a real vacation where you actually relax and think of nothing other than what kind of ice cream you want before lunch. 

Unfortunately, this year, we are not going to travel until October, buuut then we are going to Florida which is going to be soo nice! Sebastian and I are luckily very much the same and would prefer to travel as much as possible, so we are already talking about how we can fit as much vacation in as possible the next year, and hey where we want to go! I can tell you that we both dream a lot about Tulum in Mexico, a trip to Vietnam, relaxation in the Maldives and a trip to New York – all 4 places are dream destinations and places that we will definitely travel to, it’s just a question of when….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *