Put on that red dress

WEEKEND! YAY! Helt oppe og køre over en helt weekend som ikke står på andet end sol og afslapning, og bedre endnu, i næste uge har jeg kun arbejde mandag-tirsdag og så et par dages fri, bedre bliver det ikke! Jeg har ikke holdt så meget ferie i den her sommer da jeg i stedet rejser i efteråret, derfor sætter jeg virkelig også pris på de her weekender og prøver at holde dem fri for praktiske ting og i stedet tage på stranden og holde “sommerferie”! Kjolen her købte jeg for en slik hos & Other Stories, som simpelthen har det bedste udsalg med 50-70% på virkelig mange lækre ting, havde meget svært ved at styre mig! Kjolen har jeg både brugt til hverdag med flade sko og en stråtaske og lidt mere dressed up med de her lækre mules (også købt hos & Other Stories på udsalg) og med en lille taske til. Kan i li’ den? :*

WEEKEND! YAY! So happy about the weekend and better yet, next week I’m only working Monday-Tuesday and then I have a couple of days off, can’t get any better! I haven’t had so much free time this summer, so I really appreciate these weekends and try to keep them free of practical things and instead go to the beach and have a bit of summer vacation there! The dress, I bought at & Other Stories, who simply have the best sales with 50-70% off, on soo many things, had a lot of trouble managing myself! I’ve styled the dress for both everyday looks with flat shoes and a strawbag and I’ve used it for going out with mules (also purchased from & Other Stories on sale) and with a small bag. Do you like it? : *

& Other Stories dress // & Other Stories shoes // DKNY bag

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *