Dream beach look

I de sidste par uger har jeg været på stranden hver eneste gang muligheden bød sig. I weekenden, efter arbejde og de dage jeg smuttede i sommerhus, så meget som muligt! Jeg drømmer om næste gang at være iført ovenstående. En lækker enkelt bikini, den mest cool (overpriced) nederdel og så tilført en klassisk stråhat og guld hoops – hvis jeg samtidig kunne ligge og sole mig på Totemes lækre håndklæde kunne det ikke blive mere perfekt!

Jeg skulle ha’ været på stranden i går men blev ramt af feber, måske for lidt vand her i varmen? og har derfor ligget hjemme og drukket the de sidste to dage. I aften holder Impression pigerne fødselsdag og jeg håber lidt feberen når at ligge sig inden da selvom jeg stadig fryser lidt i varmen…

The last couple of weeks I’ve been trying to sneak in a beach trip every time I could. In the weekend, after work, as much as possible! The next time I go, I would love to be wearing the above. A simple but edgy bikini, the coolest (and overpriced) skirt together with a classic straw hat and gold hoops – if I at the same time could be laying on the coolest Toteme towel, it would be perfect!

I actually had plans to go to the beach after work yesterday, but sadly got a fever and had to stay home. Tonight is the Impression Pr birthday bash and I really hope the fever will dispppear before then, drinking lots of tea to feel better!

Toteme towel // Chanel sunglasses // Maanesten hoops // Nelly bikini top // Nelly bikini bottom // Realisation Par skirt // & Other Stories hat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *