Leo Love

Så blev det søndag og jeg har brugt min morgen med Natalie som efterhånden er et søndags ritual. I dag spiste vi morgenmad på Les Trois Cochons, snakkede alt for meget og tog selvfølgelig også billeder! Jeg var iført min nye leo top fra Ganni som jeg virkelig er glad for på de her sommerdage – med så godt vejr som vi har haft i år har jeg virkelig manglet toppe da næsten alle overdele jeg ejer er langærmet…. I næste uge er det modeugen og selvom jeg ville elske at deltage så har jeg en masse arbejde og kommer til at være på CIFF i stedet, jeg må følge med gennem Insta i stedet 😉

Finally Sunday, and I spend the morning with Natalie, like I so often do. Today we ate breakfast at Les Troich Cochons, talked way to much and of course took these pictures! I wore my new leo top from Ganni, the top is perfect for these hot summerdays and I’ve really been using it a lot since so many of my shirts are with long sleeves and therefore way to hot for this crazy weather! Next week is fashion week and although I would love to attend I have a lot of work and will therefore have to follow it on Instagram instead 😉

 

 

Ganni leo top // H&M skirt // & Other Stories shoes // Louis Vuitton clutch

Pictures by Natulia

2 Comments

 1. August 8 2018 / 2:56 pm

  Elsker de her billeder mus, du er simpelthen så smuk og fin!

  • Hrefna
   Author
   August 8 2018 / 4:07 pm

   Du den sødeste :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *