I’m back

Så er jeg tilbage efter en 2 måneders pause fra alle sociale medier og derfor også bloggen. Jeg har haft brug for at koble helt af og den sidste tid er derfor blevet brugt på kun at fokusere på ting der gør mig glad og på ikke at stresse mig selv, efter en mere stressende periode. Nu er jeg dog tilbage og glæder mig til at poste en masse billeder til jer! Jeg har planlagt en del indlæg her til Oktober og i må endelig skrive hvis der er noget specielt i vil høre om!

Outfittet her blev taget på en af de lidt varmere dage hvor jeg havde min yndlings trenchcoat på og klassiske sorte støvler. perfekt sensommer outfit – selvfølgelig havde vi lige været på Original Coffee inden og tanket op på sladder og hygge 😉

I’m back after a two month social media break, and therefor also a break in here. I really needed to relax and only focus on stuff that makes me happy and not stress myself after a long period where I’ve been way to stressed. But now I’m back and can’t wait to post a lot of pictures on here! I’ve planned a lot of post for October, but please write if you have any requests!

This outfit was shot on one of the warmer days in September and is a perfect late summer outfit. The trenchcoat is such a favorite and I wear it all the time! Together with the classic black boots it’s a classic me outfit. Of course I had a to-go coffee with me, the perfect fall accesorie 😉

 

Asos trenchcoat // Message leather skirt // Topshop boots // Issey Miyake bag

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *