Inspiration #15

På sådan en regnvejrs dag som i dag er der ikke andet for sig end at blive indendørs, se serier og hygge. Jeg bruger min aften på at kigge tumblrs og hygge under dynen – Sebastian laver indisk til mig og vi skal se det sidste afsnit Peaky Blinders (meget anbefalelsesværdig hvis man ikke har set den)… Jeg elsker efteråret men jeg synes også det svært lige at ændre hele ens garderobe og gøre klar til en ny sæson, derfor er der brug for lidt inspiration og jeg drømmer og beige og brune nuancer, store striktrøjer og lange frakker!

On a rainy day like this, there is nothing else to do than stay inside, watch tv (currently watching Peaky Blinders!) and chill on the couch. I’m spending my night browsing tumblrs whilst Sebastian is making me indian food (my favorite)… I love fall but also find it difficult when the seasons change to also change my wardrobe and start wearing warmer clothes again so I always need a bit of extra inspiration! Right now I’m dreaming of beige and brown colours, knitted sweaters and long coats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *