Between seasons

For kun et par uger siden kunne jeg rende rundt sådan her.. I dag stod den både på strik og frakke.. Bukserne var en gave fra Gina Tricot, jeg er virkelig glad for hvide jeans og synes det virkelig løfter et outfit, de kommer helt sikkert også til at blive brugt med en stor striktrøje og støvler! Denne gang havde jeg dog parret dem med min yndlings sorte blazer og flettasken som flittigt er blevet brugt hele sommeren..

Just a couple of weeks ago I wore this summer like outfit.. Today I wore both aknit and coat.. The pants were a gift from Gina Tricot, I really love white jeans and think it really lifts an outfit, they will definitely also to be used this fall with big knits and boots! This time, however, I had paired them with my favorite black blazer and this bag that has been used all the time throughout the summer..

 

 

& Other Stories blazer // Gina Tricot jeans // Zara bag

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *