Highstreet wishes

Hvis i på nogen måde er i tvivl drømmer jeg for tiden kun om brune og beige items.. der er ligesom ikke lige nogen farve som fanger mig denne sæson og kigger derfor meget på materialer og brune prints. Jeg er vild med den ternede blazer og den brune taske er helt fantastisk! Vi rejser dog på ferie om under 2 uger så jeg prøver ikke at shoppe så meget da jeg jo helst skulle have lidt til der ovre 😉

If you have any doubts, I’m seriously dreaming about brown and beige items this season.. There just isn’t any color that I find interesting this fall, so instead I’m very focused on materials and brown prints.. I’m crazy about the checkered blazer and the brown bag is amazing! Buut since we are going on holiday in less than 2 weeks, I try not to shop as much as I would, so that I can shop on my holiday instead 😉

& Other Stories blazer // Mango pants // Mango knitted shirt // & Other Stories brown leather bag // & Other Stories trench cape // Mango tie blouse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *