Autumn Look

Så er det efterår, og det kan mærkes! Synes jeg fryser hver dag! Derfor klæder jeg mig nærmest i stort strik hver eneste dag. Striktrøjer er noget af det bedste ved efteråret da de både er pæne og behagelige! Denne fra & Other Stories er jeg helt vild med da den er dejlig vamset og har den skønneste farve. Om kun 1 uge sidder jeg dog i 30 grader i Florida og jeg glæder mig heelt vildt til lidt sommer og sol!

Fall is here and the weather shows it clearly! I’m actually freezin everyday, and therefor wears nothing other than knits these days! Knits are definently a fall favorite since they are both comfortable and chic! This one from & Other Stories is a favorite, I love how warm it is and the color is just perfect. In just 1 week I’ll be in sunny Florida and I can’t wait for a bit of extra summer time!

& Other Stories knit // Monki jeans // Topshop boots // DKNY bag

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *