Earthy tones

Denne blazer købte jeg som et af mine første “efterårs” køb – ny sæson kræver nye tilføjelser, og denne blazer passer perfekt ind! Jeg elsker farven og så sidder den helt perfekt. Viirkelig meget af mit outfit i dag er fra & Other Stories, lidt for meget måske! Men denne sæson synes jeg de laver den ene perfekte style efter den anden og det er klart den butik jeg er mest inspireret af for tiden!

I bought this blazer as one of my first “autumn” buys – new season and therefor new clothes, and this blazer fits perfectly in to my wardrobe! I love the color and the fit is amazing. Soo much of my outfit today is from & Other Stories, too much maybe! This season I’m just so in love with the brand and feel like they just keep making style after style that I just need to have!

& Other Stories blazer + belt + shoes // Zara pants // Louis Vuitton bag

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *