I’m going to…

FLORIDAAA…. Yay! Jeg har glædet mig sååå meget til denne rejse i alt for lang tid og nu er det endelig tid! Jeg skal være væk i 2 uger, først 1 uge i Orlando med min familie og så 1 uge i Miami, bare jeg og Sebastian. Jeg føler virkelig jeg har brug for ferien og siden vi valgte ikke at rejse over sommeren har jeg glædet mig ekstra meget i de sidste par måneder!
Der kommer stadig lidt indlæg her inde som jeg har planlagt og jeg vil prøve at opdatere på Instagram og mine stories  mens jeg er væk :*

FLORIDAAA …. Yay! I have been looking forward to this trip for such a long time and now it’s finally time! I’m leaving for 2 weeks, first 1 week in Orlando with my family and then 1 week in Miami, just Sebastian and I. I really feel like I need this holiday and since we chose not to travel during the summer I have been looking forward to this trip so much more
There will still be posted in here, and I will try to update on Instagram and my stories while I’m away :*

1 Comment

  1. Freya Lynn Coriand
    October 15 2018 / 9:22 am

    Du må have den bedste tur mus! Glæder midt til at høre om det og se billeder. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *