Inspiration #16

Hvis der er noget jeg kan bruge lang tid på så er det at kigge tumblrs… Jeg elsker at kigge på alle de smukke inspirations billeder og bliver altid ekstra motiveret til at gøre noget ekstra ud af mig selv, noget ekstra ud af bloggen eller generelt bare prøve mere… Lige nu er jeg ude og rejse og jeg har derfor ikke købt så meget efterårstøj inden, men når jeg kommer hjem tror jeg at jeg mangler noget ny strik, de perfekte sorte støvler trænger også til en opgradering og hvis jeg samtidig kunne blive ejer af sådan noget skødeløst smukt hår ville det være perfekt (kommer dog aldrig til at ske)….

If there’s something I can spend a long time looking at, it’s tumblrs … I love to look at all the beautiful inspirational photos and always get extra motivated to do something extra with myself, do something extra with the blog or generally just try more… Right now I’m on holiday so I haven’t bought so much autumn clothes before hand, but when I get home I think I need a new knit, and the perfect black boots also needs an upgrade and if I could at the same time be the owner of that kind of carelessly but still gorgeous hair, it would be perfect (neeever going to happen though) ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *